Anak-anak Buah Pak Pis

Sembang Kuat Hari ni

Wednesday, October 12, 2011

Menangis Kerna Wanita, Berbaloi kah Anda?

Assalamualaikum...

Sekang aku dalam  kenderaan menuju Site kat Bentong, baru lepas Genting...bosan tengok genting dah sekarang ni, lagi syok tengok awek kat kedai mamam kat temerloh tu...cantik awek tu. Aku sempat gak tanya nama dia Semalam wakakaka....

ok berbalik pada tajuk kita iaitu "Menangis Kerna Wanita, Berbaloi kah Anda?". Persoalannya adalah.. Berbaloi Kah??...

Lelaki ni kan ego, garang, dan suka caver2, jadi meme payah la nak tengok lelaki menangis tengok cerita Hindustan ke cerita ultraman yang sedang cedera di gigit gergasi..Tapi ada juga lelaki yang meleleh kerna aweknya atau wanita yang dicintai. hermmm...

 Ramai yang cakap lelaki kalo nangis ni huduh sungguh, memang la huduh sebab misai pon ikut cembeng. Tak dapek den nak membayangkan do.

Aku tak retiu nak ejek atau nak drop kaum lelaki yang menangis kerna pasangan mereka, sebab tu aku tanya berbaloi ke tidak..aku tinggalkan persoalan ini untuk korang....

9 comments:

QueeN TerataI said...

kalau utk isteri atau anak perempuan atau ibu mmg berbaloilah... :) tp kalau setakat awek.. mmg x berbaloi..!

linda a.k.a ibusumaiyah said...

ikut kes laa....kalu pasangan excident teruk..patah riuk ker...kan...sedey laaa....huhuhu....

linda a.k.a ibusumaiyah said...

aperhhh...oooo lelaki nangis sebab kena tinggal ngan awek kerr....hehehehee.....nangis ler..lelaki pu actually layan sedey gak kan...cuma ego tu jer yang buat konon-konon tak nangis...

mana tau kot...bebanar-benar harap awek datang balik...nangis la kot awek sejuk hati...huhu...(bikin malu saja...haishhh)

Sufinah Yussof (SY) said...

lelaki ke, pempuan ke, tak berbaloi nangis kerana bf/bf mereka.
tapi kalau nangis kerana isteri atau suami atas sebab2 yang tertentu tu dan munasabah kira ok la juga.

stellaizz said...

berbaloi baloi.......rase nyer berbaloi kot kalau si suami nangis sbb si isteri :)

stellaizz said...

berbaloi baloi.......rase nyer berbaloi kot kalau si suami nangis sbb si isteri :)

ghab van hal said...

Life must go on la der..bak kate celine dion "my heart will go on"..nangis xkemana pun. Kalu x apa guna post kat fb yang konon2 kalu clash tu makna dia tuhan keep the best utk kita. Cakap x serupa bikin..kekeke.. Hai pakpis, lama x singgah sini..

sakurasue said...

toksah lah nangis2.. go on jep...

misTeaRed said...

morning pak pis....rasanya la kn...ade je laki yg ngs...susa nk dpt laki yg sng ngs...mksdnya, laki tue btl2 ikhls la....opinion je ni...hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...