Anak-anak Buah Pak Pis

Sembang Kuat Hari ni

Thursday, August 11, 2011

Abang Nak Lagi Boleh?? Hurm Yayang ?? DAN Errmm..Ark..Ark...Hum!! Hum !!

Assalamualaikum...

Cinta itu buta...waaahhh,
Kerana cinta membuatkan kita buta...waaahh,
Aku Bercinta Bukan Kerna paras rupa...waahh,
Abang tetap akan cintakan sayang walau apa pun yang terjadi...waaahh,

awek     :Abang...sayang dah tak datang bulan....!!!
Pakwek :Abang kena pergi langkawi la sebab dapat kerja Gaji besar kat sana, nanti abang sms yeah..k bai.

Panggilan talifon terputus : tut...tut...tut...tet tet tet....tut tet tut tet

Awek : abang..abang...sayang nak cakap yang sayang bukan sheikh muzafar nak datang ke bulan.....
          : Helo helo helo...Abang...
          : Helo abangang
          : gamapang punya jantan..

Awek-awek. Nilailah pakwa anda sebaik mungkin kerana mereka tidak rugi sebarang apa pun jika anda mengandung di luar pernikahan. Nak bercintan cintun ni boleh, tapi:-

"Boleh Pandang-pandang, jangan Pegang pegang, duduk renggang-renggang, Bertambah sayang"

TAPI KALAU ANDA TIDAK MENGIKUT NASIHAT ATAU MENJAGA MARUAH??

"Boleh Pandang dalam??, Boleh Pegang-Pegang, Duduk Rapat-Rapat. Bertambah Love Bite"

Camtu la hakikat kat dunia sekarang ni, Habis madu sepah dibuang bagaikan pampers yang telah diisi penuh dengan najis si baby, kadang-kadang Najis baby tu warna Hijau sebab dia makan kacang panjang, Kadang-kadang warna Kuning sebab dia makan keropok jagung dan kadang-kadang warna kuning campur hijau maksudnya dia makan kacang panjang dan jagung serentak..

Apa yang aku nak bagitau kat sini adalah, kita tak jangka yang najis tu akan jadi warna apa selepas dia keluar dari tubuh atau organ pencernaan, melainkan korang tengok najis tu keluar, kita pun tak dapat jangka berapa banyak dia keluar.

Tadi aku pergi Pusat mebeli dan membelah dan aku juga berjalan-jalan sakan, tiba-tiba aku nak makeup rambut aku sat, aku pun pergi ke toilet, sampai je aku kat toilet aku dengar orang sedang syok meneran membuang najis besar. dan bunyinya seakan-akan ini :-

Pemberak : errmmm..ark..ark..arkk..hum!! hum!!

Apakah maksud di sebalik ark ark ?? adakah nama manja bagi berak?? ark ark = berak-berak.

Aku pandang orang sebelah yang sedang menonton cermin dan orang sebelah pun pandang aku sambil kami senyum dan menggeleng kepala lantas kami melihat tandas jamban mana yang ada bunyi tu.

Dan dengan merasa meluat aku keluar dari tandas dengan rasa hampa kerana tidak ada mood untuk makeupkan rambut aku. Euww..ape kejadah kau buat suara sambil meneran??. Hadui ai..buat la kat tandas rumah sendiri, ni buat kat tandas public. Hilang Mood sudah.

Sekian lapuran aku untuk hari ini.


15 comments:

iera said...

pak pik kacak macam aaron aziz..

komen:- bab meneran tu mmg lawak..hahaha...

PeRmAtA bIrU said...

hahhha... kan??? kat tempat awam pon gersang.. upss... bulan puasa kot.. thanks pak pis untuk nasihat itu.. saya akan mendengar nasihat yang baik itu..:)

farah hanim said...

awwww
nasiht yg baik tuk amik iktibar
dialog antra awekk dan abg agk klaka ye
hehe :D

stellaizz said...

berak batu agak ea..hahahahaha sob sob sob sila jgn tiru aksi or bunyi bunyian yg pelik ketika dlm toilet....(ingat toilet tu apak dipunyer agak nyerr..ish ishh malu lorrr.............

sue said...

: lawok laaa...hehehehe....agak nya dah biasa kot kat umah macm 2..tapi kora ok la die meneran buat nye menyemnur macam perang lagi dasyat...hahahaha

follow me k..=)
http://suehazrie.blogspot.com

diana said...

perempuan memang tak pandai jaga diri la..
sebab tu perempuan memerlukan lelaki sebagai pelindung..
tapi lelaki suka mengambil kesempatan.tanggungjawab mereka melindungi perempuan.tapi mereka lupa apa yang di amanahkan..haruan pun boleh makan anak.

Mr.Thinker@Ali said...

guahaha! aku suka baca cerita kedua tentang berak. dem lucu cakap lu. haha. saliing berpandangan dan bergeleng kepala. ark ark!

Cik Ila said...

hahahaha..kelakar la entri ni...

slm perkenalan..jumpa kt innit td.. ;)

Abg Ijal said...

Aaron Brad Pis,

Keh3...
ekau kalau bab mengolah cerito mmg ekaulah orangnyo....ha ekaulah yg TERBAEK Brad Pis! "Ha...diolah org yg cerito kek eden tadi tok....Brad Pis namo eh"

Abg Ijal rasolah, kan, mmg stail dio memerut cam tu sobab ado tambahan sound efek yg hilangkan selero den nak berbuko nanti...euwwww!!!
Tak dapek den nk nolong eh!

linda a.k.a ibusumaiyah said...

tu lah tu...bebudak sekarang..bukan nak beringat-ingat...

sakurasue said...

hahahaha sgt tak boleh terima perumpamaan yg diberi~~ :D

[sutera kasih] said...

habis madu sepah tak habis2 hoho..

entry yg bgs,,,ambik iktibar..jgn meneran sembarangan hihi

Dalila Diela said...

berdoa agar saya dijauhkan drpd perkara2 yang mcm tu...cerita awek n pakwe tu nice...ada pengajaran..:)

fiq. said...

entry best la..
abangang,,kahkah2

fiq. said...

entry best la..
abangang,,kahkah2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...