Anak-anak Buah Pak Pis

Sembang Kuat Hari ni

Tuesday, September 6, 2011

Ombakkan Event Yang Menjengkelkan

Assalamualaikum...

Permulaan Bebelan untuk kita pada hari ini adalah : "Sepandai-pandai Nyamuk terbang, Terperangkap jugak kat  bulu kaki yang lebat "


Dulu aku tak mau amik port hal-hal event ni, apabila ramai Blogger-blogger yang berpengaruh mula membuat teguran berkenaan hal ni, tapi bila dah terlampau banyak, dan terlampau lama perkara ini terus menjadi ikutan dan aku mula rasakan ia amat menjengkelkan.

Yes, ia amat menjengkalkan. Wujudnya Ombakkan Event-event yang banyak menyebabkan aku rasa macam dah tak mampu nak join Group-group blogger. Sebab apa aku cakap lagu tu?. Apo tak eh, Login FB je dan hamik kau 20 event, 25 event, 40 event. Baru selesai men"delete event-event tu tetiba muncul lagi satu event. ehh Sial la pui pui (zizan dalam cerita kl gangster).

Bila aku pikir-pikir balik, Aku ni bukan Perdana Menteri sampai gila-gila banyak jemputan event ni. Aku "BOHSAN" dan rasa amat menjengkelkan la. korang tau tak macam mana rasa menjengkelkan?? cam ni rasa dia : 



menjengkelkan  menjengkelkan  menjengkelkan  menjengkelkan  menjengkelkan
menjengkelkan  menjengkelkan  menjengkelkan  menjengkelkan  menjengkelkan  
menjengkelkan  menjengkelkan  menjengkelkan  menjengkelkan  menjengkelkan  
menjengkelkan  menjengkelkan  menjengkelkan  menjengkelkan  menjengkelkan  
menjengkelkan  menjengkelkan  menjengkelkan  menjengkelkan  menjengkelkan  
menjengkelkan  menjengkelkan  menjengkelkan  menjengkelkan  menjengkelkan  
menjengkelkan  menjengkelkan  menjengkelkan  menjengkelkan  menjengkelkan  
menjengkelkan  menjengkelkan  menjengkelkan  menjengkelkan  menjengkelkan  
menjengkelkan  menjengkelkan  menjengkelkan  menjengkelkan  menjengkelkan  
menjengkelkan  menjengkelkan  menjengkelkan  menjengkelkan  menjengkelkan  
menjengkelkan  menjengkelkan  menjengkelkan  menjengkelkan  menjengkelkan  
menjengkelkan  menjengkelkan  menjengkelkan  menjengkelkan  menjengkelkan  
menjengkelkan  menjengkelkan  menjengkelkan  menjengkelkan  menjengkelkan    


amacam?? dapat tak korang rasa perasaan menjengkalkan tu??. Harap-harap penyampaian aku kat entri ni mampu mendidik para-para blogger yang kerap kali salah guna kemudahan EVENT dan secara tidak langsung mengelakkan anda di gelar bahhalol dan bahhangang..Maaf saya emosi..8 bulan tertekan, kalo masuk 9 bulan asyik camni akan lahirlah angry bird. 

ok lah, By the way ermm..By the way is bye bye

8 comments:

farhan said...

memang menjengkelkan

QueeN TerataI said...

betul tue!! BENGANG pun ada gak.. hehehe

p/s: Selamat Hari raya maaf zahir batin ye pak pis.. lama x jengah ke sini.. sibuk beraya la katakan...

Aina said...

dalam banyak2 yg menjengkelkan tu tu mesti ada yg bagus jugak.

dah 8 bulan?hahaha..nk tgk rupe angry bird tu nanti yer:P

Abg Ijal said...

Marah sangat tu nampaknya!!

Tapi meme menjengkelkan!
Menjengkelkan betul!!
Pergghhh...menjengkelkan!

Terbang Bersamaku said...

sy pun slalu jgak dpt event yg entah ape2..kalau event yg betul2 takpe jugak kn..huhuhu..

linda a.k.a ibusumaiyah said...

tambah satu kerja lagi...'mendelete' event kat FB...

hyemynameisrasyid said...

huuuuuuuooooooaaahhhhhhh!!!!!

hyemynameisrasyid said...

aku xpenah bukak pon stiap event2 tu.,biarkan je.,sgt menjengkelkan~~~~~~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...