Anak-anak Buah Pak Pis

Sembang Kuat Hari ni

Thursday, September 15, 2011

Perasaan Marah Menguasai Diri Anda??

Assalamualaikum..

Adakah anda tergolong dalam golongan yang mudah menerima kehadiran marah tanpa mengenal erti selidik??



18 comments:

❤Azma Azhar said...

ayat mula2 tu mmg sy suka sgt pak pis. tp semarah2 sy, sy dah selidik. x membabi buta. kadang2 bila kita difitnah perihal peribadi kite dijaja, x mmpu nk tnggung kemarahan dah rasenye. :)

Pak Pis said...

kebenaran akan tiba juga...yang penting kita sering mengadu doa pada yang Maha Esa....

mohdhazlan Dreadlock said...

klu mrh cpt p ambik wuduk ...insaalalh reda ....

api lwnnya air ....

PeRmAtA bIrU said...

hahahah... kadang2 bila marah memang leh lupa rasional.. tapi cuba kawal kemarahan gak kadang2.. heheheh

Abg Ijal said...

Pak Pis,
Emosional itu biasa tetapi rasional itu luar biasa!!!

Lelaki yang paling gagah menurut Nabi Muhamad s.a.w ialah lelaki yang mampu menahan amarahnya, bukan lelaki yang bertubuh sasa!

linda a.k.a ibusumaiyah said...

so far....alhamdulillah masih boleh tahan perasaan bila mare..:)

QueeN TerataI said...

teruskan bersabar.. istighfarlah byk2..

stellaizz said...

sabar k pak pis ..jgn marah2 cool sikit ye....takmo takmo marah marah syaitan suke nanti :) sob sob sob ayat skema dah kuar hahahahaha

hyemynameisrasyid said...

wooh.,kalau marah benda yg btol xpe lagi.,consider as ok la.,tp kalau marah pada bnda yg salah.,pergh.,malu wooo.,
mmber akn sound.,"kome ni ape kehey yop?"

-Alahai~

msredcheesecake said...

hehe...kekadang tersilap juga...terutamanya masa muda2 dulu...

Aina said...

marah bila anak x dengar cakap...huhu

[sutera kasih] said...

hehe..comel je kartun tu marah, kalo tgh marah tgk ni msti tak jadi marah haha


Pak Pis, xnk join ke? sy masih mencari blog ni nk add kt bloglist
http://suterakasihyann.blogspot.com/2011/09/perhatian-saya-mencari-50-blog-baru.html

sakurasue said...

hahahaha shadap u tu yg x menahann..

Muhammad Rahman said...

Huhu lagi senang senyum Dari Marah (^_^)

Org yg paling Hebat ialah org yg mampu tersenyum ketika sdang marah.. Smile (^_^)

Sufinah Yussof (SY) said...

haha~ lawak kartun tapi memberi pengertian yang mendalam.

ghab van hal said...

kesimpulan cerita ni adalah, kalau nak marah orang, kena check balance kredit ada berapake? supaya senang nak susun ayat ngan berape lame leh maki die dlm tepon? x gitu pakpis...huehuehue!!!

Benrauf said...

haha. siot

ghostwriter said...

oey, mesej sampai. jgn nk maki org suka hati tanpa usul periksa!yeaaahh..!!hoho

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...