Anak-anak Buah Pak Pis

Sembang Kuat Hari ni

Friday, September 9, 2011

Perempuan yang tak mengaku hodoh

jekejeng jeng...

Idup ni kalau tak ada perempuan cantik macam mana la gayanya erkk?. jangan tanya aku, sebab aku hanya suka menonton kecantikan, kalo nak try meme tak dapat la , sebab dompet aku banyak rama-rama.

Ok..kalo ada yang memuji korang dengan kecantikkan pada wajah korang, sure 100% korang akan jawab camni :-


  1. TQ
  2. tak ada lah
  3. ye ke? saya ikut muka mak la.
  4. Biasa jek
  5. Senyap dan Senyum
  6. Buntut saya tongek ke??
  7. Saya pakai fae "n' Ramlee.
kat atas tu jawapan natural la kan. tapi padahal, berkemungkinan, maybe dalam hati dan buntut dah kembang mangkuk mee dah. Tapi dalam aku dok menjalankan aktiviti menelaah blog orang lain aku ada terjumpa satu perenggan ayat yang auwww... senang cerita orang tu awal-awal dah bagi tau yang dia tu cun tik..kelas kau jah...

aku lain la..muka aku dah meme macam aaron aziz, dah tak boleh buat apa dah kan (kawan aku cakap)...perlu ke bagi tau orang lain yang kau cun?? hurm hurm?? dah tu kami ni tak kenal camne perempuan cantik ke apa?..Sumpah dohh...nampak bodoh..Serius...Aku bukan nak menyebok tapi aku tegur ni sebab aku sayang kau...muah muah gigitan cinta...

Apa sal aku ngompat??

6 comments:

linda a.k.a ibusumaiyah said...

tak baik tau ngumpat di pagi raya ker...(ker berapa yer)... yang indah ini.....

tapi selalu gak jumpa yang ala-ala gitu.....

p/s..nak wat entry cerita bab kecantikan lah...tq kasik idea...:)

Miss Nadya said...

nice entry..:)

new entry :: 2 Story In 1 ツ

Aina said...

pis...tak baek gigit2 tau

[sutera kasih] said...

pak pis mmg kembar aaron aziz :P

hyemynameisrasyid said...

"ish.,i biasa2 jew la.,thanks ye"
hehehe

pergh.,malik.,tp jangan la pakai ayat jai.,hehe

sakurasue said...

hahaha kalau dah cntik, tak perlulah nk tayang kat sume org die tu cntik. org lain tahu nilai cntik or tak..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...