Anak-anak Buah Pak Pis

Sembang Kuat Hari ni

Thursday, August 11, 2011

Istana Biru Nak Berkenalan

Sila Clik Banner Ini Untuk Join 

Assalamualaikum...

Entri kali ni Pak cik a.k.a Brad pitt amat terlapang dada dada dada dada dada pak cik untuk Join Segmen Dari cik kakak Puteri ini iaitu :-

"Istana Biru Nak Berkenalan"

Nama Korang :

Nama Saya adalah Mohd Pak Pis, Tapi pak pis pon tak mengerti, nape diorang panggil pak pis Yusri KRU hurmm..iakan je lah diorang tu kan.

Cerita Kejadian Nama Pak Pis.

Nama ni tercipta apabila akak Pak pis melahirkan anak dia yang pertama iaitu Aina. Dan start tu la Abang dapat Gelaran Pak Pis ni hurmm.. Kenapa aina tak panggil pak pis Yusri KRU. Pelik kan anak Buah Pak pis tu..

Sifat yang baik, yang ada pada Pak Pis:-

  • Pak pis adalah seorang Pencinta wanita Namun ku Bukan Buaya. 
  • Pak pis tidak gemar kepada Penipuan 
  • dan Penduaan. 
  • Pak Pis paling tak suka Semut api.


Sifat Buruk, yang ada pada Pak Pis:

  • Maaf Pak pis tak ada Sifat Buruk (Aku tipu aku tipu lagi). 

  • Pak pis Suka Tengok cerita Omputih, dan disebabkan itu pak pis akan tidur lambat. 

  • Pak pis Juga seorang yang suka fikirkan Perkara yang remah..sebab melalui perkara remeh la akan jadi Perkara besar, dan ini amat tidak disukai oleh awek pak pis, sebab dia akan kene bebel dengan pak pis.
Tapi kalau Istana Biru nak berkenalan ngan Abang yang muka seakan-akan Yusri KRU ni, Istana Biru boleh la like Page Pak pis yang ada kat tepi tu huhuhuh...


14 comments:

SITI NOORNADIYANA said...

bagus tak suke kan penduaan. hehe. ;)

stellaizz said...

ahakz pak pis a.k.a yusri kru agagaga

lorr kaki bebel ke?????

ghab van hal said...

tidak gemar penduaan? pengempatan mungkin...kehkehkeh...

Hanis MY said...

ahaha lawak la pak pis ni, apa kaitan tgk citer omputih dgn tido lambat hehe...eh silap patut panggil yusri kru tadi hik2...

linda a.k.a ibusumaiyah said...

kenapa tak suka penduaan?...hehe..

pak pis suka membebel...mmm..mesti awek pak pis pendiam orang nyer...(korek rahsia...hehehehehehehehehe)

sakurasue said...

haha pak pis ni aaron aziz ke yusry kru ke brad pitt? cpt plh! hehe

PeRmAtA bIrU said...

pak pis sangat2 berterima kasih sebab sudi join... heheheh...

hahhah... eh, ngatkan aaron aziz rupanya yusry kru erk pakpis???

ahhaha.. ooo pakpis nih rupanya panggilan anak buah... nanti bagi duit raya, suh dia panggil yusry kru tau.. hhehehe..:)

semut api tu, berbisa kan????

ok, tipu tu sifat buruk yer.. hahahahahh....
upsssssss.... pak pis.. membebel tu sikap wanita.. hahhahaahah

nanti saya like page pakpis k..:)

thanks yer pak pis join segmen ni..:)

[sutera kasih] said...

pak pis hensem mcm aaron kot hehe
jgn mrh pak pis, gurau je :P

nisa nabilah said...

hi pak pis....
huh???ni nak pnggil pak pis kew yusry??ke aro0n aziz...
saya rse aron aziz ta ckup hnsome la..yg hnsome seth tan... :)

btw datang dari sagmen yg sama,,salam perkenalan...

PeRmAtA bIrU said...

jom2 berkenalan dengan kawan2 yang lain..:)

http://nilamsuhana87.blogspot.com/2011/08/segmen-istana-biru-nak-berkenalan-da.html

Kancil 8349 said...

Salam perkenalan daripada Kancil dan
datang dari segmen yang sama.

Kalau sudi singgahlah ke blog Kancil

http://kancil8349.blogspot.com/2011/08/segmen-saya-nak-berkenalan-dengan.html

Zul Fattah said...

salam... terjah sini..

anyway..happy blogging..
already follow u..

http://zulfattah.blogspot.com/

ana raisya said...

salam ai..ana dtg nak melawat ..salam kenal dari blog istana biru..:))
selamat hari raya

http://raihanibtisam.blogspot.com/2011/08/segmenistana-biru-nak-berkenalan.html

Princess Feyqa said...

salam singgah :) feyqa suda folo sini 89 hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...