Anak-anak Buah Pak Pis

Sembang Kuat Hari ni

Tuesday, August 2, 2011

Terima Kasih Sebab Sudi Join huhuhu

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia...

ooo...anda semua sanggup Follow Blog ni jugak? huhuh ok la tq tq tq Abang a.k.a Zippo Ucapkan terima kasih bebanyak..Untuk makluman..pak pis akan meninggalkan Blog Zippo tu, Blog tu tak best..hahahha sebab walaupon follower dah 400, tapi tah kemana hilangnye tah, tak jump-jumpa pon..Aku nak melayan blog yang Layan aku je ..LAGI BEST...apa apa pun blog yang baru yang bergelar Pak pis ni akan menonjolkan cara penulisan yang sebenar..tak ado protokol yo..den main gedegang je bile tulis...Harap korangnak jugak melayan hamba yang rupa mcam Aaron aziz ni dan mampu memberi sedikit sebanyak pengisian didalam kehidupan kita ni...

Ok dah dah...aku nak sambung promosi Blog jap..k bye huhuhu

19 comments:

Pak Pis said...

testing

cik rama-rama said...

yeayyyy...den orang pertamo follow.....bak kata saleh yacob...i folllloooowwwww...ok siyes x pernah suh org follow blog kiter blik..1st time ckp cm ni..haha...

[sutera kasih] said...

jadi zippo tukar namalah ni?
ok2..kea hafal nama barula pulak..pak pis hehe

QueeN TerataI said...

pak pis... oooo pak pis.. pak pis merajuk eh... xpe2 pembaca setia dia akan ikut walau ke mana skali pun.. kih2... Adesss.. akak no 2 la plak. tp xpe msih di antara yg terawal la kan? maknanya mmg betul2 follow.. bkn JUST follow!

BiNtaNg HaTi said...

ahhaa...dah naik pangkat ekkk...pak pis pun pak pis la...i follow tau takut hilang jejak susah nak cari nanti...hehehe...selamat masuk umah baru ya pak...:)

stellaizz said...

hello pak pis...

sakura_sue said...

ala comey je tajuk blog pak pis. hee

Anonymous said...

kelubang cacing pun akan ku folo mu.tp apsal sume yg drop komen gadis.ajar gua.

linda a.k.a ibusumaiyah said...

alohaaa...padan ler tak de nampak ari ni di buletin...adeh..seb baik sempat jenguk...kalu tak ntah mana nak carik pakpis yang pow coklat aina ni.....adesssss

ok...selamat ber blog ....kih kih...

EmmaSafa said...

hope you'll find what you looking for

PeRmAtA bIrU said...

huhu.. saya dah follow zippo sini... eh silap follow pak pis sini... huhu... welcome pak pis ke dunia blog... sedangkan dah memang lama kan pak pis berblog.. huhu.. sebelum ni zippo..kan???

zippo= remaja habis...
pak pis= eh matang plak... ada pangkat abg ke?

Queen F said...

jauhh beza nama lama dengan baru.. yoo pak pis :D assalamualaikum selamat berpuasa :D ahh tak macam aaron aziz tapi macam ruminah sidek.. hekhekhek :D

Pak Pis said...

Sapo deh tu Ruminah Sidek..?? Pak pis gagal mengenalinye la kakak...yang pak pis tau..dah ramai pulak panggil pak pis Yusri KRU

Queen F said...

HAHA pak pis dah kena tipu tuu dengan diorang.. kesiann pak pis.. hekhekhek :D haa ye pak pis lelaki gampang :D nak masuk carta ke? kejap ye nak link :)

Pak Pis said...

tu la tu...Pak pis takkan percaye dengan diorang sebab Pak pis yakin pak pis ni mcm aaron aziz ....Pak pis Rela Dipanggil Gampang Asalkan Masuk dalam Bloglist tu..

Diya Lolipop said...

ehem2!!aaron aziz huhhu,mestilah follow dr zippo ker pak pis plak...:)

Abg Ijal said...

Pak Pis pn Pak Pis lah!
Abg Ijal tetap follow!

Aina said...

cam pelik sket nak panggil pak pis...heeee x pe x pe lama2 nnt oklah kot.errrrrr..kalau panggil aaron aziz boleh?

Terbang Bersamaku said...

ok, dah follow dah blog baru pak pis...blog zippo tue dah nak tutu terus ke...? tak syg ke dgn entry2 smua tue..?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...